Benvingudes a La Piga

La Piga és un espai de creixement per a infants, adolescents i les seves famílies situat a Vic.

Apostem per un reforç educatiu alternatiu de totes les assignatures de l’etapa formativa. També per l’ensenyament del català, el castellà, l’anglès i el francès enfocats en la formació integral dels nostres alumnes.

Disposem de zones còmodes i adequades per a l’estudi i treballem a través de projectes, racons i tallers que motivin i estimulin l’aprenentatge.

Ens organitzem en grups reduïts i per nivells amb l’objectiu d’ajustar-nos a les necessitats de cadascun dels estudiants i, si cal, estem en contacte constant amb les famílies i les escoles per tal d’oferir un servei personalitzat.

Per a estudiants més grans o adults, oferim suport i preparació per als exàmens de les PAU, PAP, provés d’accés per a més grans de 25 i 45 anys, certificats de llengua catalana, castellana (DELE) i anglesa (Cambridge).

A La Piga volem que aprendre i millorar siguin sinònims d’esforç i constància, però també de gaudir.

A La Piga també hi trobareu un espai de joc lliure i simbòlic amb elements de diferents disciplines pedagògiques per als més petits obert a tothom en horari concertat.

Oferim la possibilitat de treballar remotament des de les nostres sales acompanyats dels vostres fills (cotreball familiar).

Alguns caps de setmana fem tallers temàtics (llum negra, científics, cuina…) o festes d’aniversari.

Durant les vacances de Nadal, de Setmana Santa i d’estiu organitzem casals per a infants entre 2 i 10 anys.

ELS NOSTRES SERVEIS

Joc lliure

A La Piga hi trobarem un petit racó per al joc lliure adreçat als infants entre 1 i 6 anys amb mobiliari de diferents disciplines; contes en català, castellà i anglès; joc simbòlic; jocs de construcció, etc. Podeu venir-hi als matins de dilluns a dissabte (amb cita), a les tardes de dilluns a dijous a partir de les 18.30 h i els divendres a partir de les 17.30 h. El preu és de 5 € l’hora, i els germans tenen descompte.

Llengües

Al nostre centre oferim classes de català, castellà, anglès i francès per a nens (a partir de 2 anys), adolescents i adults.

L’anglès i el francès des d’infantil i fins a secundària es treballa a partir de projectes, jocs, classes interactives, i, és clar, exercicis i pràctica. Sobretot ens centrem en els aspectes gramaticals i lèxics de les llengües, sense oblidar-ne la part oral. Motivem els nostres alumnes amb reptes i activitats, com l’English Hike (si voleu saber-ne més, visiteu el nostre Instagram!).

D’altra banda, també preparem els alumnes que es vulguin presentar als exàmens per obtenir els certificats de Cambridge, DELF i DALF fins al B2. Pel que fa al català i castellà (DELE), us ajudem a assolir els exàmens dels certificats oficials, des de l’A2 fins al C2. Es poden fer classes en grup o individualment. Us guiem durant la inscripció i la matrícula, la presentació de dades, el lloc de l’examen, etc.

L’horari per als adults és als matins o als vespres, i per als infants i adolescents, després de l’horari escolar. Els membres d’una mateixa família també gaudeixen d’un 10% de descompte.

Casals

Durant les vacances de Nadal, Setmana Santa i a l’estiu organitzem casals per a infants entre 2 i 10 anys amb activitats de tota mena, jocs, sortides, tallers, etc. El primer casal va ser tot un èxit, i n’estem molt satisfets!

Tallers temàtics

Durant les vacances i alguns caps de setmana, i en dies festius o assenyalats, organitzem tallers temàtics per a la canalla: art i pintura, cuina, manualitats, fang… Seguiu-nos a les xarxes socials per saber quan els fem!

Reforç escolar

A La Piga oferim diferents opcions de reforç i estudi.

Vine a fer feina individual i preparar exàmens, treballs, deures, assumir o ampliar temari d’una assignatura, practicar i entendre conceptes, etc., en grup i amb la supervisió d’un professor que ajudarà puntualment l’alumne amb dubtes i altres qüestions. Si els alumnes no tenen feina, des de La Piga els oferim activitats, exercicis i jocs de les matèries que cal repassar. Els grups de deures, estudi i reforç sempre són a les tardes i tenen un preu molt econòmic, que varia en funció de l’etapa educativa (primària, secundària o batxillerat) i de les hores.

Preparació a proves d’accés i d'aptitud

Pels grups d’estudiants de 1r i 2n de batxillerat i les persones que volen presentar-se a les PAU. El preu per 1 h a la setmana és de 65 € al mes (16,25 € hora), i per 2 h a la setmana, de 125 € al mes (15,6 € hora). El màxim per cada grup és de 4 estudiants i es pot fer classe al matí o a la tarda. Aquesta opció també és vàlida per a gent que vol presentar-se a les proves d’accés per a més grans de 25 i 45 anys i a les proves d’aptitud personal.

Finalment, oferim classes particulars del nivell i l’assignatura que fa falta repassar. El preu varia en funció de l’etapa educativa i de les hores. L’horari es pacta entre el professor i l’alumne.

No demanem matrícula i proporcionem material als nostres estudiants (apunts, exàmens, exercicis, recursos…). L’alumne pot començar i acabar les classes en qualsevol moment i es poden augmentar i disminuir hores, canviar d’opció en un moment determinat, etc. Els membres d’una mateixa família gaudeixen d’un 10% de descompte.

LES FORMIGUES DE LA PIGA

La Laura

La Laura és qui hi ha al capdavant de La Piga.

Va estudiar Filologia Catalana a la Universitat de Girona i es va graduar amb Premi Extraordinari. Ha cursat estudis de màster i de doctorat. Ha participat en congressos nacionals i internacionals i ha fet classes de secundària i a la universitat; a més, també ha format part dels tribunals de les PAU de l’assignatura de català. Actualment treballa com a correctora a La Vanguardia i s’ocupa de l’anglès i el reforç d’humanitats i llengües al centre.

En Roger

En Roger és tècnic superior esportiu, monitor de lleure i socorrista.

És un apassionat de les muntanyes i del bàsquet, i ha entrenat durant molts anys canalla (des dels 4 fins als 18 anys) de la comarca. Va aprendre l’anglès d’una manera molt orgànica i va viure uns mesos a Alemanya fent d’au-pair. A La Piga s’ocupa de l’anglès, dels tallers i dels casals.

La Yousra

La Yousra és la professora de ciències.

Va cursar la carrera de Geologia a la Universitat de Barcelona i va fer un màster en Enginyeria del Terreny amb especialització en hidrologia subterrània a la Universitat Politècnica de Catalunya. Ha fet classes a alumnes de primària, ESO i batxillerat i durant el màster va donar suport a la docència en assignatures de diferents graus de la Universitat Politècnica de Catalunya.

L’Abril

L’Abril és la professora d’anglès dels més menuts de La Piga. Li agrada tant la canalla que durant el cap de setmana es dedica a ensenyar un dels seus esports preferits, l’esquí.

Actualment, és a la recta final dels estudis de segon de batxillerat i al setembre començarà els estudis universitaris. Ha cursat el batxillerat dual i el batxibac, és per això que també domina la llengua francesa, així doncs, si vous avez des doutes, contactez!

Tens algun dubte?
Creus que et podem ajudar en alguna cosa?

La Piga - Espai de creixement , reforç escolar, anglès, francès, preparació a proves i d’accés i d’aptitud, tallers i Casals - Vic - Osona